Professional & Reliable Service

Ut tellus dolor, dapibus eget, elementum vel, cursus eleifend, elit. Aenean auctor wisi et urna. Aliquam erat
volutpat. Duis ac turpis. Donec sit amet eros. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
Mauris fermentum dictum magna. Sed laoreet aliquam leo. Ut tellus dolor, dapibus eget, elementum vel,
cursus eleifend, elit. Aenean auctor wisi et urna. Aliquam erat volutpat.


Shërbimet

[vc_row css=".vc_custom_1517557392309{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 90px !important;}"][vc_column][vc_mad_tour_element tag_title="h2" type="style-2 var2"][vc_mad_tour_section icon="" title="Mirëmbajtje" tab_id="1517501701841-218de749-beae"][vc_column_text css=".vc_custom_1678047914749{margin-bottom: 20px !important;padding-bottom: 0px !important;}"]

Mirëmbajtje

Në Kohaterm, ne e kuptojmë se mirëmbajtja e duhur e sistemeve të ngrohjes dhe klimatizimit është thelbësore për të siguruar jetëgjatësinë, efikasitetin dhe sigurinë e tyre. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë një shërbim gjithëpërfshirës mirëmbajtjeje për klientët tanë, të ofruar nga një ekip teknikësh shumë të aftë dhe me përvojë.

Ne jemi të përkushtuar të sigurojmë që sistemet e ngrohjes së klientëve tanë të funksionojnë me performancën maksimale, duke minimizuar rrezikun e avarive dhe duke siguruar komoditetin dhe sigurinë e tyre.

 • Mirëmbajtja e rregullt siguron jetëgjatësinë e sistemeve të ngrohjes, duke reduktuar rrezikun e prishjeve dhe riparimeve të kushtueshme.
 • Sistemet e ngrohjes të mirëmbajtura siç duhet funksionojnë në mënyrë më efikase, duke çuar në ulje të faturave të energjisë dhe rritje të kursimeve.
 • Mirëmbajtja rutinë mund të përmirësojë cilësinë e ajrit të brendshëm, duke reduktuar rrezikun e alergjive, problemeve të frymëmarrjes dhe çështjeve të tjera shëndetësore.
 • Opsionet tona fleksibël të planifikimit e bëjnë të lehtë për klientët që të planifikojnë vizitat e mirëmbajtjes në një kohë të përshtatshme për ta.
 • Shërbimet e mirëmbajtjes së Kohaterm janë me çmime konkuruese, duke u ofruar klientëve një mënyrë të përballueshme për të mbajtur sistemet e tyre të ngrohjes në gjendje të mirë.

Teknikët tanë me përvojë mund të identifikojnë dhe trajtojnë çështjet e mundshme përpara se ato të kthehen në probleme të mëdha, duke u kursyer klientëve kohë dhe para në afat të gjatë.[/vc_column_text][vc_mad_btn title="Kontakti" style="btn-style-5" size="btn-medium" link="url:%2Fkontakti%2F"][/vc_mad_tour_section][vc_mad_tour_section icon="" title="Përkrahje teknike" tab_id="1517501701871-d1850361-d98f"][vc_column_text css=".vc_custom_1678047840325{margin-bottom: 20px !important;padding-bottom: 0px !important;}"]

Përkrahje Teknike

Në Kohaterm, ne e kuptojmë se çështjet teknike me sistemet e ngrohjes dhe klimatizimit mund të lindin në çdo kohë, kjo është arsyeja pse ne ofrojmë një shërbim të plotë të mbështetjes teknike për klientët tanë. Ekipi ynë me përvojë i teknikëve është i disponueshëm për të ofruar mbështetje të shpejtë dhe efikase për klientët tanë, duke siguruar që sistemet e tyre të ngrohjes të funksionojnë sa më mirë të jetë e mundur.

Shërbimi ynë i përkrahjes teknike është krijuar për të ndihmuar klientët tanë të zgjidhin të gjitha problemet me sistemet e tyre të ngrohjes dhe klimatizimit, duke ofruar udhëzime të ekspertëve përmes telefonit ose përmes emailit.

Në Kohaterm, ne besojmë se shërbimi ynë i mbështetjes teknike është një komponent thelbësor i përkushtimit tonë për kënaqësinë e klientit. Ne e kuptojmë rëndësinë e të paturit të sistemeve të ngrohjes të besueshme dhe efikase dhe jemi të përkushtuar të sigurojmë që klientët tanë të mund të mbështeten tek ne për mbështetje sa herë që kanë nevojë.

Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit dhe ekipi ynë është gjithmonë i disponueshëm për t'iu përgjigjur pyetjeve dhe për të ofruar mbështetje kur është më e nevojshme.

 • Mbështetje të shpejtë dhe efikase sa herë që klientët kanë nevojë për të.
 • Mënyrë të përballueshme për klientët për të zgjidhur problemet me sistemet e tyre të ngrohjes dhe klimatizimit.
 • Udhëzime dhe këshilla hap pas hapi për klientë se si të parandalojnë që probleme të ngjashme të ndodhin në të ardhmen.
 • Maksimizim i efikasitetit të sistemeve të tyre të ngrohjes, duke çuar në ulje të faturave të energjisë dhe rritje të kursimeve me kalimin e kohës.
 • Përkrahje të jashtëzakonshme ndaj klientit, duke siguruar që klientët të ndihen të dëgjuar dhe të vlerësuar në çdo hap të rrugës.

Ne në Kohaterm jemi të përkushtuar për të ofruar shërbime dhe përkrahje të jashtëzakonshme, dhe ne përpiqemi të tejkalojmë pritshmëritë e klientëve tanë çdo ditë.[/vc_column_text][/vc_mad_tour_section][/vc_mad_tour_element][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width="stretch_row_content_no_spaces" css=".vc_custom_1678058925117{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}"][vc_column][vc_mad_banners image1="306" image2="307" link_2="#" subtitle="Financing Available" title="With Approved Credit" link_1="#" subtitle1="+383 44 552 340" title1="Zyra e Shitjes Prishtinë" subtitle2="+383 44 975 885" title2="Zyra e Shitjes Pejë"][/vc_column][/vc_row]

Shërbimet

Suspendisse sollicitudin velit sed leo. Ut pharetra augue nec augue. Nam elit agna, endrerit sit amet, tincidunt ac.

Services We Offer

Shërbimet

[vc_row css=".vc_custom_1517557392309{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 90px !important;}"][vc_column][vc_mad_tour_element tag_title="h2" type="style-2 var2"][vc_mad_tour_section icon="" title="Mirëmbajtje" tab_id="1517501701841-218de749-beae"][vc_column_text css=".vc_custom_1678047914749{margin-bottom: 20px !important;padding-bottom: 0px !important;}"]

Mirëmbajtje

Në Kohaterm, ne e kuptojmë se mirëmbajtja e duhur e sistemeve të ngrohjes dhe klimatizimit është thelbësore për të siguruar jetëgjatësinë, efikasitetin dhe sigurinë e tyre. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë një shërbim gjithëpërfshirës mirëmbajtjeje për klientët tanë, të ofruar nga një ekip teknikësh shumë të aftë dhe me përvojë.

Ne jemi të përkushtuar të sigurojmë që sistemet e ngrohjes së klientëve tanë të funksionojnë me performancën maksimale, duke minimizuar rrezikun e avarive dhe duke siguruar komoditetin dhe sigurinë e tyre.

 • Mirëmbajtja e rregullt siguron jetëgjatësinë e sistemeve të ngrohjes, duke reduktuar rrezikun e prishjeve dhe riparimeve të kushtueshme.
 • Sistemet e ngrohjes të mirëmbajtura siç duhet funksionojnë në mënyrë më efikase, duke çuar në ulje të faturave të energjisë dhe rritje të kursimeve.
 • Mirëmbajtja rutinë mund të përmirësojë cilësinë e ajrit të brendshëm, duke reduktuar rrezikun e alergjive, problemeve të frymëmarrjes dhe çështjeve të tjera shëndetësore.
 • Opsionet tona fleksibël të planifikimit e bëjnë të lehtë për klientët që të planifikojnë vizitat e mirëmbajtjes në një kohë të përshtatshme për ta.
 • Shërbimet e mirëmbajtjes së Kohaterm janë me çmime konkuruese, duke u ofruar klientëve një mënyrë të përballueshme për të mbajtur sistemet e tyre të ngrohjes në gjendje të mirë.

Teknikët tanë me përvojë mund të identifikojnë dhe trajtojnë çështjet e mundshme përpara se ato të kthehen në probleme të mëdha, duke u kursyer klientëve kohë dhe para në afat të gjatë.[/vc_column_text][vc_mad_btn title="Kontakti" style="btn-style-5" size="btn-medium" link="url:%2Fkontakti%2F"][/vc_mad_tour_section][vc_mad_tour_section icon="" title="Përkrahje teknike" tab_id="1517501701871-d1850361-d98f"][vc_column_text css=".vc_custom_1678047840325{margin-bottom: 20px !important;padding-bottom: 0px !important;}"]

Përkrahje Teknike

Në Kohaterm, ne e kuptojmë se çështjet teknike me sistemet e ngrohjes dhe klimatizimit mund të lindin në çdo kohë, kjo është arsyeja pse ne ofrojmë një shërbim të plotë të mbështetjes teknike për klientët tanë. Ekipi ynë me përvojë i teknikëve është i disponueshëm për të ofruar mbështetje të shpejtë dhe efikase për klientët tanë, duke siguruar që sistemet e tyre të ngrohjes të funksionojnë sa më mirë të jetë e mundur.

Shërbimi ynë i përkrahjes teknike është krijuar për të ndihmuar klientët tanë të zgjidhin të gjitha problemet me sistemet e tyre të ngrohjes dhe klimatizimit, duke ofruar udhëzime të ekspertëve përmes telefonit ose përmes emailit.

Në Kohaterm, ne besojmë se shërbimi ynë i mbështetjes teknike është një komponent thelbësor i përkushtimit tonë për kënaqësinë e klientit. Ne e kuptojmë rëndësinë e të paturit të sistemeve të ngrohjes të besueshme dhe efikase dhe jemi të përkushtuar të sigurojmë që klientët tanë të mund të mbështeten tek ne për mbështetje sa herë që kanë nevojë.

Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit dhe ekipi ynë është gjithmonë i disponueshëm për t'iu përgjigjur pyetjeve dhe për të ofruar mbështetje kur është më e nevojshme.

 • Mbështetje të shpejtë dhe efikase sa herë që klientët kanë nevojë për të.
 • Mënyrë të përballueshme për klientët për të zgjidhur problemet me sistemet e tyre të ngrohjes dhe klimatizimit.
 • Udhëzime dhe këshilla hap pas hapi për klientë se si të parandalojnë që probleme të ngjashme të ndodhin në të ardhmen.
 • Maksimizim i efikasitetit të sistemeve të tyre të ngrohjes, duke çuar në ulje të faturave të energjisë dhe rritje të kursimeve me kalimin e kohës.
 • Përkrahje të jashtëzakonshme ndaj klientit, duke siguruar që klientët të ndihen të dëgjuar dhe të vlerësuar në çdo hap të rrugës.

Ne në Kohaterm jemi të përkushtuar për të ofruar shërbime dhe përkrahje të jashtëzakonshme, dhe ne përpiqemi të tejkalojmë pritshmëritë e klientëve tanë çdo ditë.[/vc_column_text][/vc_mad_tour_section][/vc_mad_tour_element][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width="stretch_row_content_no_spaces" css=".vc_custom_1678058925117{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}"][vc_column][vc_mad_banners image1="306" image2="307" link_2="#" subtitle="Financing Available" title="With Approved Credit" link_1="#" subtitle1="+383 44 552 340" title1="Zyra e Shitjes Prishtinë" subtitle2="+383 44 975 885" title2="Zyra e Shitjes Pejë"][/vc_column][/vc_row]

Shërbimet

Suspendisse sollicitudin velit sed leo. Ut pharetra augue nec augue. Nam elit agna, endrerit sit amet, tincidunt ac.

Request Service Today!

Ut tellus dolor, dapibus eget, elementum vel, cursus eleifend, elit. Aenean auctor wisi et urna. Aliquam erat volutpat.

Duis ac turpis. Mauris fermentum dictum magna. Sed laoreet
aliquam leo. Ut tellus dolor, dapibus eget, elementum.