Pompat nga prodhuesi Gjerman Wilo janë të fuqishme, të lehta për mirëmbajtje dhe të qëndrueshme. Furnizimi i objektit me ujë dhe ngrohje kërkon një pompë e cila është mjaftueshëm e fuqishme, e qëndrueshme dhe eficiente dhe Wilo i plotëson të gjitha këto kërkesa.

Pompa qarkulluese me rregullim manual të 3 shpejtësive. Me motor të ndarë nga trupi i pompës, pjesa e pompës është e punuar nga celiku i derdhur, qarku punues është i punuar nga plastika e përforcuar kurse boshti nga inoksi.

Karakteristikat e pompës TOP-S:

 • Llampë sinjalizuese e kahjes së rrotullimit për modelet 3~
 • Ndryshim manual i 3 shpejtësive për të rregulluar fuqinë
 • Mbështjellje antikorrozive e trupit të pompës për ta mbrojtur nga korrozioni për shkak të kondenzimi

Të dhënat teknike të pompës TOP-S:

 • Temperatura e punës: -20 °C deri +130 °C, për periudhë të shkurtë (2 h) deri+140 °C (TOP-S 25/13, 80/15, 80/20: -20 °C to +110 °C)
 • Tensioni i punës:
  • 1~230 V, 50 Hz (depending on type)
  • 3~230 V, 50 Hz (with optional switching plug)
  • 3~400 V, 50 Hz
 • Klasa e mbrojtjes: IP X4D
 • Lidhjet: Varësisht nga modeli Rp 1 deri DN 100
 • Presioni maksimal i punës: 10 bar