Pompat nga prodhuesi Gjerman Wilo janë të fuqishme, të lehta për mirëmbajtje dhe të qëndrueshme. Furnizimi i objektit me ujë dhe ngrohje kërkon një pompë e cila është mjaftueshëm e fuqishme, e qëndrueshme dhe eficiente dhe Wilo i plotëson të gjitha këto kërkesa.

Pompa qarkulluese me rregullim manual të 3 shpejtësive. Me motor të ndarë nga trupi i pompës, pjesa e pompës është e punuar nga celiku i derdhur, qarku punues është i punuar nga plastika e përforcuar kurse boshti nga inoksi.

Karakteristikat e pompave Star RS

  • E përshtatshme për cdo lloj të instalimit she bosht horizontal dhe motor të rrotullueshëm.
  • 3 shpejtësi për rregullimin e fuqisë
  • Instalim i lehtë
  • Lidhje e lehtë e rrymës me kutinë elektrike e zhvendosshme që mund të vendoset në dy anët.

Të dhënat teknike:

  • Temperatura e punës: -10°C to +110°C
  • Furnizimi i rrymës: 1~230 V, 50 Hz
  • Klasa e mbrojtjes: IP 44
  • Lidhjet filetore: Rp 1 or Rp 1¼
  • Presioni maksimal i punës: 10 bar