Valvolat për radiatorë nga prodhuesi italian Tiemme janë të prodhuara nga mesingu i kromuar i kualitetit të lartë.

Këto valvola janë shumë efikase dhe mundësojnë kofmort të temperaturës duke e kontrolluar qarkullimin e ujit në radiator me anë të kokës termostatike.