Termostatat smart nga Siemens janë më ndryshe se cdo termostat tjetër për shkak se mundësitë që ky temostat i ofron e bëjnë punën më të lehtë për instaluesit dhe përdorusit. Instalimi i lehtë, komisionimi i thjeshtë dhe kontrolli i mirë i temperaturës e bëjnë këtë termostat shumë të përshtatshëm për përdorim.

Termostati smart mund të kontrollohet ne ekranin dixhital me prekje ose nga cdo smart phone. Aplikacioni për këtë temostat e bën të mundur kontrollën e plotë të temperaturës nga cdo vend.

Ky temostat ofron mundësi të ndryshme programimi për të mundësuar komoditet maksimal.