Termostatat me programim RDJ100 nga Siemens ofrojnë kontrollë të temperaturës dhe mundësi programimi për të mundësuar komoditet maksimal dhe kursim të energjisë.

  • Ekran dixhital për të parë temperaturën
  • Mundësi e lehtë programimi
  • Dimensione kompakte
  • Bateri e qëndrueshme
  • Mundësi e vendosjes së temperaturës 5 deri 30°C