Këmbyesit pllakor të nxehtësisë Alfa Laval CB janë me efiçencë të lart.

Aplikimet:

  • Ngrohje dhe ftohje

Përfitimet

  • Kompakte
  • Lehtë për t’u instaluar
  • Vetë pastrimi
  • Niveli i ulët i shërbimit dhe mirëmbajtjes
  • Të gjitha njësitë janë të testuara në presion dhe rrjedhje