Gypat e bakrit Talos nga Halcor janë të përshatshëm për instalime të sistemit të ngrohjes dhe ftohjes qendrore, gasit, gasit medicinal etj.

Këta gypa janë të prodhuar sipas standardeve EN 1057 dhe EN 13349.

Categories: , ,

Dimensionet në dispozicion: Φ15 deri Φ54.