Gypat e bakrit për klimatizim nga prodhuesi Talos janë të kualitetit të lartë dhe me trashësi të përshtatshme për të duruar presionin e lartë të përdorimit në klimatizim.

Këta gypa mund të përdoren për sisteme të frigoriferave, klima dhe sisteme VRF, dimensionet e vogla janë gypa të butë në rollne kurse dimensionet e vogla janë shufra.

Categories: , ,

Varësisht prej nevojës, këta gypa mund të porositen me izolim të vetin dhe pa izolim.

Dimensionet në dispozicion: Φ6.35 deri Φ53.98.