Versati eshte teknologjia me e re e avancuar nga GREE per sistemet termohidraulike shtepiake. Versati eshte nje lloj pompe nxehtesie inverter multifunksionale, i cili ofron jo vetem ajer te ftohte/ ngrohte, por edhe uje te ngrohte sanitar si dhe integrim me panele diellore e sistemet e ngrohjes ne dysheme. Ai perbehet nga njesia e jashtme kompresor, nje bolier per uje sanitar 200/300 lit, si dhe njesia e brendshme, te komanduara nga nje sistem kontrolli qendror. Parimi i funksionimit te tij sipas teknologjise Twin Rotary DC Inverter eshte transferimi i nxehtesise nga brendesia e ambientit per te realizuar ftohjen dhe funksionin revers, per te ngrohur ajrin ne ambientin e brendshem dhe prodhimin e ujit te ngrohte sanitar duke rritur kursimin energjitik. Teknologjia inverter mundeson rregullimin e funksioneve sipas nevojave te perdoruesve duke arritur efiçensen maksimale te energjise me COP prej 4,5. Versati funksionon me gaz ekologjik R410 , ky sistem eshte ne gjendje te garantoje performancen e tij normalisht edhe ne temperaturen -20° C!

Përdorimi:

  • Ngrohje e shtëpive dhe lokaleve të vogla afariste
  • Katër mundësi: Radiatorë alumini, Fan Coil, Ngrohje në dysheme dhe ujë i ngrohtë sanitar.

Specifikat:

  • Sistem split
  • Këmbyes i nxehtësise Alfa Laval
  • Pompë me rregullues frekuentiv Wilo
  • Një sistem per 4 përdorimi: Radiatorë alumini, Fan Coil, Ngrohje në dysheme dhe ujë i ngrohtë sanitar.
  • Mundësi pune deri në temperaturat më të ulta
  • Mirëmbajtje e lehtë
  • Përdorim i lehtë
  • Certifikata CE